Şoferi beţi şi fără permis, prinşi în trafic de poliţiştii gorjeni

396

Mai mulţi conducători auto beţi şi fără permis au fost depistaţi de poliţiştii gorjeni în trafic zilele trecute. Aceştia sunt acum cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Printre şoferii care s-au ales cu dosare penale se numără şi un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Motru, depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică de către poliţiştii din localitate în timp conducea un autoturism pe DJ 671 B, având o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot cu dosar penal s-a ales şi un localnic din comuna Vladimir, prins în timp ce conducea mort de beat un moped pe DJ 661 Bibeşti. „La data de 09.06.2014, ora 17:50, poliţiştii din Oraşul Târgu-Cărbuneşti au oprit în trafic pe L.D., de 46 ani, din comuna Vladimir, care conducea un moped pe DJ661 Bibeşti, din direcţia Filiaşi în direcţia Târgu-Cărbuneşti, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a anunţat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Un alt dosar penal a fost întocmit de poliţiştii din Novaci pe numele unui tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, depistat în seara zilei de 9 iunie în timp ce conducea un autoturism pe DJ675 Alimpeşti fără a poseda permis de conducere.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here