Slivileşti – Primarul Bucurescu face de pază la şcoală

1230
Primarul din Slivileşti, Sorin Bucurescu, spune că face noaptea de pază la principala şcoală din localitate, după ce hoţii au furat camera de supraveghere din preajma acesteia. Lipsa camerei a fost observată de edil joi la prânz, după câteva ore bune de când aceasta a transmis ultimele imagini spre monitorul aflat în sediul postului de Poliţie din localitate.

Poliţiştii au remarcat lipsa imaginilor de pe monitorul de control, dar au pus acest lucru pe seama unei posibile pene de curent, mai ales că, în trecut, hoţii mai tăiaseră cablul de alimentare cu energie al camerei de supraveghere.

Bucurescu spune că joi noaptea a stat cu doi poliţişti din localitate de veghe la şcoala rămasă fără pază, lucru pe care îl va face şi în nopţile următoare. Edilul spune că în şcoală se află calculatoare şi materiale de construcţii, unitatea de învăţământ fiind în renovare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a da de urma hoţilor, una dintre ipotezele de lucru ale acestora fiind şi aceea că hoţii care fură lemne din pădure ar fi putut să fure camera de supraveghere. Camera respectivă surprindea şi imagini dintr-o intersecţie prin care trec hoţii cu căruţele de lemne, imagini care pot fi folosite apoi de poliţişti în anchetele lor.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here