Slalom printre maşini în centrul Târgu-Jiului

343

parcareO parte din centrul civic al municipiului Târgu-Jiu s-a transformat, peste noapte, în parcare publică. Maşini de tot felul sunt lăsate chiar în uşa unor magazine sau blochează trecerea pietonilor.

Maşinile parcate aparţin muncitorilor din cadrul şantierului, care devin mai mult decât iritaţi atunci când sunt luaţi la întrebări. Aşa se face că ieri, când jurnaliştii au avut „tupeul” să îi întrebe de maşini au sărit toţi ca arşi. „Ce treabă ai cu mine? E maşina mea. Ce dacă o las aici? Unde să o las? O las unde vreau”, ne-au răspuns ieri muncitorii. Şi aceasta este partea civilizată din discuţia care, ulterior, a degenerat în înjurături din partea muncitorilor din ce în ce mai iritaţi de insistenţa jurnaliştilor.

„Încurcă lumea”

Maşinile care încurcă trecerea prin zonă precum şi faptul că sunt parcate în zona pietonală atarge nemulţumiri din partea trecătorilor. „Sunt parcări insuficiente, e drept, dar să nu le lase aici. E şi şantier în apropiere, oricum nu prea avem pe unde să trecem”, a spus un trecător în timp ce un altul este de părere că şoferii care îşi lasă maşinile acolo nu ştiu să citească semnele. „Sunt oameni care încurcă lumea. Nu au văzut semnul de parcare interzisă şi blochează trecerea. Nu mi se pare normal”, a spus un alt cetăţean. În unele zile, maşinile sunt atât de multe încât este practic un sport extrem trecerea printre ele dintr-o parte în cealaltă.

D.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here