Sinucigașul din Craiova, care a omorât tatăl și fiica din Roșiuța, a lăsat un bilet de adio!

4288

Leontin Marian Popa (25 de ani) este tânărul care a ucis doi oameni nevinovați, tatăl și fiica de doar 6 ani din Roșiuța, după ce s-a decis că nu mai merită să trăiască și a provocat intenționat un cumplit accident rutier pe centura orașului Craiova. Acesta a lăsat un bilet de adio în care scria: ,,Te iubesc, Ana!”, mesajul fiind pentru fosta iubită care l-a părăsit și pentru fratele său.

Marți dimineață, Leontin s-a urcat la volanul mașinii sale, un autoturism marca Seat, și a pornit pe ultimul său drum. Înainte, el a scris un bilet de adio adresat fostei sale iubite.
La un moment dat, în timp ce conducea cu o viteză uriașă pe centură, Leontin a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-un autoturism marca Renault Captur, în care se afla o familie formată din soț, soție și o fetiță în vârstă de numai șase ani, toți din Roșiuța, de lângă Motru.
În urma impactului deosebit de violent, Leontin, dar și fetița de șase ani și tatăl ei (41 de ani), au murit pe loc.
Mama fetiței, o tânără de 34 de ani, a fost singura care a supraviețuit tragediei și a ajuns în stare gravă la spital.

Familie distrusă de un șofer sinucigaș în Craiova
În interiorul mașinii șoferului vinovat, polițiștii au descoperit un bilet de adio adresat fostei iubite a tânărului, dar și fratelui său, astfel că în scurt timp anchetatorii au realizat că accidentul nu a fost accident, ci o sinucidere șocantă. Cei doi soți și fetița lor mergeau către mare în mașina pe care o cumpăraseră cu numai o zi înainte de tragedie.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here