Sindicalistul Feurdean, premiat de CEO drept cel mai vârstnic fotbalist din mini-campionat

473

Ioan Feurdean, lider de sindicat în cadrul FNME, a fost premiat, vineri seara ,de către conducerea Complexului Energetic Oltenia pentru prestaţia sa în campionatul întern de mini-fotbal încheiat la finalul săptămânii trecute. Sindicalistul a fost recompensat cu o diplomă şi un tricou, pentru că la cei 59 de ani ai săi a jucat fotbal în campionatul CEO, făcând parte din echipa UMC Lupoaia, el fiind astfel cel mai vârstnic sportiv care a evoluat în această competiţie. Feurdean s-a bucurat foarte mult pentru premiul primit, mulţumindu-le organizatorilor pentru felul în care s-a pus la punct campionatul de mini-fotbal câştigat de echipa UMC Pinoasa.
În cadrul petrecerii organizate la finalul campionatului, la restaurantul Hotelului Brâncuşi, s-au făcut glume pe seama echipelor, s-au ţinut discursuri chiar şi de către managerul Laurenţiu Ciurel şi au fost premiate toate gruparilor participante.
Sindicatele au uitat de ranchiună şi au fost fairplay la finalul campionatului, meciurile aducând de fapt în terenul de la Liceul Sportiv Târgu-Jiu, în jur de 400 de mineri şi energeticieni. Trofeul campionatului a fost adjudecat de echipa UMC Pinoasa, fotbaliştii primind de la organizatori cupa plină cu şampanie.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here