Sindicaliștii Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, la protest în capitală!

581

20 de salariați ai SJA Gorj, membri ai Sindicatului Salvamed Ambulanța Gorj, participă acum la o amplă acțiune de protest în capitală. ,,Acum suntem în fața Ministerului Muncii, apoi vom picheta Ministerul Sănătății și urmează Ministerul de Finanțe. Protestăm pentru salarizare și pentru reînoirea parcurilor auto ale serviciilor de ambulanță, asta alături de alți 1000 de colegi din țară”, a declarat Ionel Ianc, liderul Sindicatului Salvamed Ambulanța Gorj, totodată vicepreședinte FNSAR.

La finalul acțiunilor de pichetare a ministerelor menționate, FNSAR solicită o discuție interministerială cu miniștrii de resort și cu reprezentantul Guvernului nominalizat de către premierul României. De asemenea, vor urma pregătirile pentru „un mare miting”, organizat de toate federațiile din sistemul sanitar, și pentru declanșarea conflictelor de muncă, urmate de posibile greve, conform Legii Dialogului Social. „Pe toată perioada anunțată, activitatea în serviciile de ambulanță nu va fi întreruptă până la noi hotărâri„, a anunţat Federația Națională Sindicală Ambulanța din România.

 

1 COMENTARIU

  1. Sunt asistenti care nu cunosc medicina, iar albulatierii aia de 55 de ani cand ajung la un stop sunt deja obositi. Am avut un vecin, cazut in baie, a venit ambulanta si l-am luat cu prelata. Chiar imi doresc sa le taie salariile ca nu merita un asistent care habar nu are medicina sa primeasca 4000 de RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here