Silvana vine acasă de Paşti

380
Gorjeanca a cărei frumuseţe i-a înnebunit pe nemţi nu are operaţii estetice sau implanturi cu silicon. Silvana Brăgaru afirmă că şi în prezent lucrează la un restaurant din Nurenberg, tânăra de 24 de ani originară din Târgu Jiu neconsiderându-se faimoasă sau celebră. Fotografii şi pictoriale ale sale au apărut însă în publicaţiile Bild şi Playboy, ediţia de Germania, după ce Silvana a câştigat un concurs de frumuseţe în care a învins alte 1000 de fete.

Doru Brăgaru, tatăl Silvanei, locuieşte în Târgu Jiu şi în prezent, el fiind divorţat de fosta sa soţie, care s-a stabilit în Germania de circa 5 ani. Acesta consideră că fiica sa a moştenit calităţi fizice şi intelectuale atât de la tată, cât şi de la mamă, nedorind să îşi asume merite mai mari pentru succesul de acum al Silvanei. Doru Brăgaru se fereşte de jurnalişti de teamă ca vorbele să nu-i fie răstălmăcite, el fiind convins că fiica sa mai are multe de dovedit până când va deveni cu adevărat celebră.
Silvana Brăgaru este aşteptată la Târgu Jiu la sfârşitul acestei luni, când va petrece Paştele alături de cei dragi. Până atunci ea participă la cursuri intensive de germană şi, în paralel, este prezentă la diferite acţiuni în care este promovată.
G.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here