Şi-a înjunghiat concubina cu cuţitul

348

suspect omorUn bărbat în vârstă de 31 de ani a ajuns pe mâinile agenţilor de poliţie după ce a încercat să-şi omoare iubita cu mai multe lovituri de cuţit. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar agresorul riscă între cinci şi zece ani de puşcărie.

Un conflict izbucnit în cartierul Obreja din municipiul Târgu-Jiu între doi concubini s-a sfârşit cu destinaţii spre spital şi poliţie. Poliţia Municipală a fost sesizată miercuri seara prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că Marinela B., de 30 ani, din municipiu, în timp ce se afla la locuinţa sa, a fost victimă a unei agresiuni fizice comisă de către Toma Ş., de 31 ani, din aceeaşi localitate, acesta din urmă aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit şi că, imediat după comiterea faptei, agresorul a fugit.

„Imediat după comiterea agresiunii, suspectul a părăsit locul faptei şi municipiul Târgu-Jiu cu intenţia de a ieşi din ţară. În urma colaborării cu colegii de la celelalte Inspectorate de Poliţie, suspectul a fost identificat pe raza localităţii Lugoj, judeţul Timiş, a fost preluat de o escortă a IPJ Gorj, iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat procurorului de caz, bărbatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat că leziunile au pus în primejdie viaţa victimei, iar fără intervenţia chirurgicală de urgenţă ar fi survenit decesul. Suspectul riscă acum o pedeapsă cu închisoarea de la cinci la zece ani. Încadrarea de tentativă la infracţiunea de omor, el riscând pentru această faptă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 10 ani.

În după-amiaza zilei de ieri, procurorul de caz a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare de 29 de zile, iar victima sa, fiind în stare foarte gravă, a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here