Sfidarea

360

Pe 29 iulie 2013, poporul român a comemorat un an de când i-au fost înmormântate rezultatele referendumului, călcându-se cu cismele pe grumajii celor 7400000 de români, care au votat demiterea lui Băsescu şi pe cei peste 8300000 de români, participanţi la referendum. Anul trecut, pe o căldură la fel de mare ca cea de anul acesta, românii au votat plecarea lui Băsescu dar votul lor a fost nesocotit datorită celor pe care românii i-au aşteptat peste o jumătate de veac să vină…au venit, şi au spus: „NU!”poporului român care a fost înjunghiat înca o dată. Nu înţeleg de ce unele super-puteri consideră că au drept de viaţă şi de moarte (în urma nesocotirii rezultatului referendumului sute de mii de români s-au îmbolnăvit de inimă rea, blestemând soarta ce le-a fost hărăzită, întâi Moscova, acum Bruxelles-ul şi…

Iar „raspopitul” nu i-a iertat pe români! Mai rău ca Lăpuşneanu, a ordonat anchetarea Dl. Voiculescu şi punerea sub acuzare a vice-premierului, pentru că ar fi manipulat referendumul. FALS.
Şi tot în această zi ni s-a amintit prin luările de poziţie anti-constituţională ale anumitor doamne, ca Ana Pauker a reînviat în România şi din nefericire în mai multe exemplare, arătând acuzătoare cu mâna dreaptă înspre poporul român şi spunând că: „ascuţirea şi nu stingerea luptei de clasă este legea democraţiilor populare spre socialism” şi aruncând în închisorile anilor 50’ mii de oameni, printre care şi pe cel care îi luase locul la Externe(Tătărăscu).
Era nemiloasă în întruchiparea urii şi personificând răul pe care generaţii de femei rele, neîmplinite, la-i transmis urmaşelor: „La eşafod! La eşafod!” – ar striga daca ar sluji un Robespierre (care până la urmă s-a dovedit un laş când i-a venit rândul).
Întruchipările Anei Pauker contemporane se manifestă prin călcarea articolului care glăsuieşte din Constituţie: “Nimeni nu e mai presus de lege!”, dând ordine inferiorilor lor să ancheteze la DNA pe cei care îndrăznesc să vorbească despre ele. Se cred imune, mai imune decat Sfânta – Sfintelor. Se conduc după formula religioasă: “Crede şi nu cerceta!”.
Ce spui Franz? În Republica România nimeni nu e mai presus de lege de la preşedinte pâna la ultimul român. Nimeni! Toţi trebuie să vă supuneţi Parlamentului Ţării! Altfel călcaţi legea.
Până când veţi considera justiţia moşia voastră şi pe voi un “stat în stat”?
Gh. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here