Sfaturi utile pentru frumuseţe

412

sfaturiIntensifică sprâncenele

Pentru un aspect plăcut al sprâncenelor se poate folosi ceara de styling pentru sprâncene: se aseamănă cu ceara de păr, cu diferenţa că are rolul de a face sprâncenele să pară mai groase dar şi mai moi.

Buretele

Profesioniştii în machiaj folosesc un burete umed pentru a aplica fondul de ten. Acesta are rolul de a reduce densitatea fondului de ten, chiar dacă e lichid sau cremă.

Truc: apa în care înmoi buretele trebuie să fie mai caldă deoarece astfel produsul se va aplica mai uşor.

Look sexy

Când vrei să afişezi un look sexy, de buze care numai ce au fost sărutate cu pasiune, foloseşte degetele pentru a întinde rujul roşu pe buze.

Creează impresia de piele perfectă

Specialiştii utilizează crema hidratantă combinată cu puţin fond de ten şi corector, pentru a ascunde toate micile imperfecţiuni.

Sfat: persoanele cu pielea albă, pot alege un fond de ten rozaliu, iar dacă ai tenul spre măsliniu, optează pentru unul auriu.

Elimină micile erori

Chiar şi profesioniştii renumiţi mai fac erori, iar atunci când se întâmplă, e destul de neplăcut ca să repare totul de la început. De aceea, ei folosesc beţişoare cu capete de vată puţin ascuţite, care permit corecturi de mare rafinament. Sunt bune pentru îndepărtarea urdorilor de machiaj.

Pentru micile retuşuri

Pune puţin corector pe oglinda din cutia de pudră compactă, pentru a te bucura de o mini-trusă uşor de utilizat pentru retuşuri. Alege o cremă corectoare mai solidă, ca să eviţi amestecarea ei cu pudră.

Umezeşte pensula

Poate ţi-ai pus de multe ori întrebarea cum reuşesc vedetele să aibă o culoare atât de bine definită pe pleoape, în timp ce fardul tău pare mereu neinteresant şi nu rezistă deloc în timp? Iată secretul: îmbibă pensula în apă caldă şi după aceasta aplică fardul ca de obicei.

Culoarea care rezistă peste noapte

Atunci când mergeţi la diferite ocazii şi doriţi ca pleoapele să rămână fardate aşa cum trebuie până dis de dimineaţă, iată ce aveţi de făcut: trasează o linie fină pe pleoapa superioară, chiar la baza genelor, după care treceţi peste aceasta cu un strat plin de fard în acelaşi ton.

Pune-ţi în valoare picioarele

Pentru a revigora pielea picioarelor, aplică un ulei ce hidratează pielea uscată şi îi dă o strălucire aparte. Plus de înfrumuseţare: acest ulei are şi marele avantaj de a reînvia o pedichiură căreia i-a cam trecut vremea, fapt ce va fi foarte util – în special atunci când nu ai timp să-ţi înlături lacul şi să-l înlocuieşti cu un strat nou.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here