Sfaturi pentru o piele mai fermă

507

fermitatea pieliiO piele fermă depinde foarte mult de nivelul de hidratare şi ţesutul de susţinere. Pielea îşi va pierde din fermitate dacă nu consumi cantitatea de lichide corespunzătoare şi nu utilizezi cosmetice cu factor hidratant.

În ziua de azi foarte multe femei se confruntă cu celulita. Aceasta are un impact negativ asupra fermităţii pielii, deoarece fibrele de colagen devin mai rigide iar o parte destul de mare dintre ele îşi pierd funcţia de susţinere.

Aspectul de coajă de portocală este consecinţa depozitării grăsimii în celulele adipoase, precum şi retenţia de lichide în adâncimea pielii. De altfel, formarea celulitei tulbură sistemul de susţinere a pielii.

Urmezi o dietă? În acest caz pielea nu va mai fi tonică, deoarece îşi revine mai greu la dimensiunile potrivite. Va trebui să foloseşti numai produse speciale pentru tonifiere-fermitate, precum şi creme puternic hidratante, care acţionează antivergeturi. Cosmeticele indicate sunt cele pentru fibrele de colagen şi de elastină: reduc rigiditatea lor şi au rolul de a stimula producerea de fibre noi mai suple, care să fortifice ţesutul de susţinere.

Indicate sunt şi produsele anticelulitice care acţionează atât asupra stratului de grăsime, redau fermitatea pielii şi ameliorează circulaţia din această zonă.

Pentru efecte garantate, foloseşte dimineaţa cât şi seara, produse pentru tonifiere.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here