Sfârşit de stagiune pentru „Pinocchio”

341

teatru de papusi pinocchio (1)Teatrul de păpuşi „Pinocchio” al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu a încheiat stagiunea printr-o serie de spectacole gratuite pentru copiii din municipiu şi nu numai. Astfel, timp de câteva zile, micuţii au avut ocazia să se întâlnească în centrul oraşului cu personajele de poveste preferate.

Trupa de teatru oferă, săptămânal, spectacole pentru toţi copiii din judeţ. Astfel, aproape în fiecare zi sunt făcute deplasări în diferite comune sau oraşe pentru ca micuţii să se poată bucura de păpuşile care prind viaţă în mâinile abile ale păpuşarilor. Chiar dacă preţurile sunt modice şi accesibile pentru toţi micuţii, la sfârşitul stagiunii membrii trupei au dorit să ofere o bucurie în plus. Aceştia au susţinut, de-a lungul a patru seri consecutive, spectacole gratuite în centrul municipiului Târgu-Jiu, la amfiteatrul în aer liber.

teatru de papusi pinocchio (2)Toţi copiii s-au putut bucura de poveşti şi de personaje. Micuţii au aflat despre fata moşului dar şi despre fata babei, au văzut iepuraşii năzdrăvani, sau s-au întrebat „Ce să fie Bondocel?” alături de ceilalţi copii şi de păpuşarii de la „Pinocchio”.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here