Severinul nu e “acasă”!

449

Deși la Severin se îndeplinesc toate condițiile manualului de licențiere, multe dintre ele fiind trecute cu vederea pe alte stadioane din Liga 1, Pandurii nu se simt prea confortabil când joacă pe arena din județul vecin.
Audiența la meciurile susținute de Pandurii la Severin este destul de redusă, iar când aceasta a fost mai ridicată, la meciurile contra celor de la Steaua și Dinamo, acest lucru nu a fost deloc în favoarea băieților lui Edi Iordănescu, oaspeții fiind cei care s-au bucurat de susținerea localnicilor, așa-zișii suporteri neutri. Precum într-o mai veche campanie publicitară prin care se dorea sensibilizarea părinților pentru a nu-și mai părăsi copiii, campanie intitulată “Casa de copii nu e acasă!”, se pare că Severinul nu este “acasă” pentru panduri. Mărturie o stau și clasamentele defalcate, acasă și deplasare, clasamente în care Pandurii au poziții diametral opuse. Dacă în meciurile disputate în deplasare Pandurii sunt pe locul 2 în Liga 1, cu 12 puncte strânse în 7 jocuri, când vine vorba de jocurile de pe teren propriu, elevii lui Edi Iordănescu sunt doar pe locul 12, cu 8 puncte strânse și 7 puncte irosite prin eșecul cu Steaua și remizele cu CFR Cluj și Dinamo.
Din păcate, revenirea Pandurilor pe propria arenă pare a întârzia. La un moment dat se vorbea de finalizarea lucrărilor în ultimele luni ale anului viitor, dar în acest moment activitatea stagnează, tribuna oficială nefiind încă demolată, ceea ce îi împiedică pe constructori să demareze lucrările.
Dacă starea de fapt continuă să fie aceeași, este foarte probabil ca termenul să fie depășit, iar pandurii să fie nevoiți să joace la Severin mai mult decât și-ar dori.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here