Serbare pentru Moş Crăciun, la Grădiniţa “Tudor Vladimirescu”

593

serbare1 2Preşcolarii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu au pus în scenă o serbare minunată, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Micuţii care frecventează unitatea de învăţământ au pregătit momente artistice deosebite, cu care i-au încântat pe părinţii şi bunicii lor, prezenţi în sală în calitate de spectatori.

Pe data de 20 decembrie 2011, preşcolarii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa “Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu au primit vizita lui Moş Crăciun. Pentru a-l întâmpina aşa cum se cuvine, micuţii au pregătit o serbare tradiţională. Sub îndrumarea educatoarei Elena Paicu, cei 25 de copii din grupa pregătitoare au pregătit din timp momentele ce aveau să le pună în scenă la serbare. Astfel, ei au reuşit să-i impresioneze pe toţi cei prezenţi cu un program artistic deosebit, în care au prezentat datini şi obiceiuri specifice Sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă au avut emoţii, cum era şi normal, preşcolarii nu s-au lăsat copleşiţi de ele, depăşindu-le şi oferindu-le părinţilor şi publicului un spectacol de neuitat.

Spectacol în limba engleză

serbare2 2Pe lângă prezentarea datinilor şi obiceiurilor de Crăciun, preşcolarii din grupa pregătitoare a Grădiniţei “Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu i-au surprins pe părinţii şi bunicii lor cu un frumos spectacol în limba engleză. Copiii au dovedit că stăpânesc limba engleză şi că s-au pregătit temeinic pentru serbarea de Crăciun. Fiecare a spus câte o poezie şi un cântecel, nelăsându-se niciunul serbare21intimidat de public. Pentru efortul depus, dar şi pentru că au reuşit să îl impresioneze pe Moş Crăciun, preşcolarii au fost răsplătiţi de către aceştia cu un pachet cu dulciuri şi jucării. Darurile Moşului au fost şi o dovadă că cei mici au fost cuminţi pe parcursul anului şi au meritat să primească daruri de Crăciun.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here