Șeful SALVAMONT Gorj, premiat de către Casa Regală a României

1688

Palatul Regal, situat pe Calea Victoriei din București a fost joi, 17 noiembrie 2022, de la ora 18.00, gazda unui eveniment cultural deosebit: SEARA REGALĂ DEDICATĂ CURAJULUI CIVIC.
Între invitații la acest eveniment, care au fost premiați de către Casa Regală a Romăniei, în Sufrageria de stat a Palatului Regal de pe Calea Victoriei din Capitală, s- a aflat și un gorjean– dl.Sabin CORNOIU, șeful Serviciului Public Județean SALVAMONT Gorj și coordonatorul, la nivel național, al activității salvatorilor montani din România.
Contactat telefonic, șeful SALVAMONT Gorj a declarat că va participa la acest eveniment, în prezența Majestății sale MARGARETA Custodele Coroanei și a Alteței sale regale Principele consort RADU, gorjeanul nostru simțindu-se deosebit de onorat de invitația primită din partea Casei Regale a României.
Inițial, evenimentul intitulat SEARA REGALĂ DEDICATĂ CURAJULUI CIVIC trebuia să se desfășoare în data de 28 iunie 2022, însă el a fost amănat pentru ziua de 18 noiembrie a.c.
Marius Stochiţoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here