Şeful de la APIA Gorj s-a împăcat cu prefectul Andrei

348

traian crac facuta de mineÎn urma discuţiilor iscate la şedinţa de Colegiu Prefectural de marţi, 2 februarie, când prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a ameninţat că va cere schimbarea direcţiunii de la Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Intervenţie

pentru Agricultură, şeful acestei instituţii, Traian Crăc a căzut la pace cu prefectul şi a promis că „nu mai face”.  Andrei a promis că va face o adresă către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pentru că, directorii instituţiei deconcentrate nu sunt prezenţi niciodată la şedinţele organizate de Instituţia Prefectului.

Crăc a motivat neprezentarea la şedinţa de marţi prin faptul că a avut la sediul APIA Gorj o videoconferinţă cu Agenţia Naţională, activitatea ce a fost urmată şi de o şedinţă cu şefii centrelor locale ale APIA din judeţ. „A fost greşeala mea că am trimis prea târziu pe cineva la şedinţa de la Prefectură. Iar prin declaraţiile sale, domnul prefect a avut dreptate ca de obicei”, ne-a declarat directorul coordonator al APIA Gorj. Abia spre sfârşitul şedinţei, Delia Mercioiu, director adjunct al instituţiei, a binevoit să ajungă la Colegiul Prefectural. „Următoarea dată când nu vă veţi mai prezenţa la şedinţele de interes judeţean, promit că vă fac adresă către Minister şi voi propune schimbarea conducerii APIA Gorj”, a prevenit-o Andrei pe adjuncta de la APIA Gorj.
În cadrul unei conferinţe de presă organizată ieri de către APIA Gorj la sediul instituţiei, Traian Crăc a spus că după şedinţa de Colegiu Prefectural, a purtat o discuţie telefonică cu prefectul Liviu Andrei, în care şi-a motivat lipsa de la întâlnire. „Am vorbit la telefon şi ne-am împăcat”, a spus Crăc. Tot acesta a declarat despre prefectul de Gorj că „are o personalitate explozivă”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here