Șefii județului sunt sănătoși, bine merci…

494

Zvonurile privitoare la tentativele de suicid în care ar fi fost implicați atât președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, cât și primarul Florin Cârciumaru, au fost dezmințite ieri categoric de cei doi, care au menționat că au aflat și ei despre informațiile respective încă de săptămâna trecută. Informațiile vehiculate pe această temă păreau să fie atât de convingătoare încât unele persoane care aflaseră „exclusivitățile” respective erau chiar supărate pe jurnaliști că nu publică nimic pe tema respectivă, dar și Cârciumaru și Călinoiu spun că niciodată nu au avut astfel de intenții și că au rămas și ei uimiți de amploarea pe care au luat-o zvonurile acestea.
Mai mult, Florin Cârciumaru spune că informația a ajuns până la soția sa care, speriată de amploarea zvonurilor, l-a sunat pe telefonul mobil fără ca primarul să îi poată răspunde imediat. “Vă dați seama ce șoc a fost pentru soția mea când a văzut că nu răspund la telefon. Eram la o ședință la Slatina cu domnul vicepremier Dragnea și lăsasem telefonul în mașină și tot acolo îl lăsase și șoferul. Cred că după vreo două ore a apucat șoferul să răspundă la telefonul lui și i-a transmis că sunt la o ședință unde nu pot vorbi la telefon și s-a mai liniștit. Le doresc celor care transmit asemenea zvonuri să se trezească la realitate. Cred că trebuie să facem mai mult pentru a ne ajuta unii pe alții, iar răutatea politică să nu treacă dincolo de anumite granițe. Politica se poate face și altfel, nu cu asemenea informații”, a spus Cârciumaru.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. inca mai sunt trasniar Domnu de jigodii!voi, cei din redactia ziarului acestuia, rugatii frumos si insistent sa l roage pe prietenu lor Nicusor Sarcina sa-si plateasca si el salariatii de pe la firma in insolventa Camion transport care n-au mai primit un ban de o luna si jumate iar acum ar trebui sa primeasca salariul pt septembrie!va rog!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here