Şedinţă festivă la Primăria Târgu-Jiu – Consilierii municipali au luat “plasă” cu Zilele Municipiului

287

colonel facuta de mineMembrii Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu s-au reunit ieri la orele prânzului într-o şedinţă festivă cu ocazia Zilelor Municipiului. Aceştia au avut doar două proiecte pe ordinea de zi, au ascultat alocuţiunea edilului Florin Cârciumaru, iar l-a sfârşit au stat drepţi pentru a asculta şi chiar intona Imnul Municipiului.

Consilierii municipali s-au reunit ieri într-o şedinţă festivă, însă nu în formă completă, de la aceasta lipsind consilierii Nicolae Daviţoiu şi Alin Rădulescu.

Fiecare consilier a primit din partea Primăriei Târgu-Jiu câte o plasă cu ziarul administraţiei locale, un pix cu însemnele Zilelor Municipiului, precum şi programul evenimentului. La începutul şedinţei, consilierii s-au ridicat pentru a asculta imnul municipiului Târgu-Jiu, imn care s-a repetat şi la final de întrunire.

sedinta festiva facuta de mine2După aprobarea celor două proiecte de pe ordinea de zi, primarul Cârciumaru a rostit o alocuţiune cu privire la dezvoltarea care a “suferit-o” oraşul în ultimii ani, precum şi eficienţa serviciilor din cadrul instituţiei.

Colonel, numit “Cetăţean de onoare”

Unul dintre cele două proiecte aflate pe ordinea de zi şi supuse aprobării la şedinţa de ieri, s-a referit la acordarea titlului de “Cetăţean de onoare” lui Vasile Ionescu, veteran de război, locotenent colonel.

“Îi acordăm această distincţie în semn de cinstire şi recunoştinţă pentru faptele de arme săvârşite pe câmpul de luptă în timpul celui de-al doilea război mondial”, a declarat edilul Florin Cârciumaru.

Faptele de arme ale veteranului de război Vasile Ionescu de pe câmpul de luptă au fost răsplătite cu diplome, atestate şi brevete emise de autorităţi ale Statului Român sau de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here