Secția de Oncologie din Târgu-Jiu, mutată în alt pavilion

2338

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, care funcționa în clădirea unității medicale de pe strada Tudor Vladimirescu, a fost mutată temporar, începând de luni, 14 martie, în pavilionul Dermatovenerologie de pe strada A.I. Cuza (Pasarelă).

Avizul epidemiologic privind mutarea Secției de Oncologie a fost emis de Direcția de Sănătate Publică Gorj pe 11 martie.
Secția de Oncologie va avea 30 de paturi disponibile pentru pacienții oncologici, dintre care 24 vor fi folosite pentru spitalizare continuă, iar restul pentru spitalizare de zi, cu linie de gardă proprie.
„Pavilionul Dermatovenerologie a fost modernizat la sfârșitul anului trecut. Instalația electrică a fost refăcută, a fost extinsă rețeaua de oxigen, toate paturile fiind dotate cu prize de oxigen și există centrală proprie pentru încălzirea saloanelor. De asemenea, marea majoritate a saloanelor au și televizoare”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.
În noua locație, bolnavii oncologici vor beneficia și de un punct de transfuzii, iar una dintre ambulanțele Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu va fi pusă, exclusiv, la dispoziția pacienților pentru consulturi interdisciplinare, mai exact pentru transportarea acestora la Spitalul Tudor Vladimirescu sau la cel de pe strada Progresului.
De asemenea, în Ambulatoriul Integrat al unității medicale va funcționa în continuare Cabinetul de Oncologie, care are program zilnic de la 08:00 la 15:00.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here