Secretarul de stat Constantin Ștefan (PSD), ținut în continuare fără atribuții la Ministerul Energiei

2257

În luna ianuarie a acestui an, deputatul Claudiu Manta a anunțat că Virgil Popescu i-a retras atribuțiile secretarului de stat Constantin Ștefan. „Avem secretar de stat, lăsat fără atribuții de o lună! În cazul în care nu știați, domnul ministru, Virgil Popescu, i-a retras o mare parte din atribuții. Mai are relația cu sindicatele și mai are niște chestiuni. După câte că nu avea relația cu Complexul Energetic Oltenia, fiind din Gorj, așa era normal, i-au mai tăiat și din atribuțiile pe care le avea”, a spus Claudiu Manta, la o emisiune locală.
Între timp, a avut loc rotația premierilor și plecarea lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei. Deși Constantin Ștefan a rămas fără principalele atribuții de o jumătate de an, nici noul ministru Sebastian Burduja nu se grăbește să schimbe situația. Întrebat dacă a fost ,,repus în drepturi”, secretarul de stat Constantin Ștefan a declarat că în privința san nu s-a schimbat încă nimic: ,,Încă nu a stabilit domnul ministru noile atribuții…”, a precizat acesta.
M.C.H.

5 COMENTARII

  1. Cinste secretarului de stat Constantin Ștefan că a putut fi propulsat în Echipa de conducere a politicii țării, mai ales la frumoasă și tânăra sa vârstă!
    Sigur face parte din Aripa tânără a viitorului cu o viziune și energie originală!
    Cu certitudine este foarte ocupat la minister de nu-face timp dă dea notă explicativă celor care: “ nu ajung la struguri și susțin că sunt acrii “.
    Mult spor în muncă și real sprijin pentru S. COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA S.A. Este un reprezentant de onoare pentru județul Gorj!

  2. Cine a văzut psd ist care să aibă vreun fel de competență profesională. Ăștia sunt obișnuiți să fie promovați doar pe criteriul lipitului de afișe și al pilelor. Ăștia sunt o specie ce provine din fosta nomenclatură comunistă, sunt urmașii activiștilor de partid și al turnătorilor. La ei minciuna și șiretlicurile sunt moduri de viață. (Uitați vă cu cât tam tam și vicleșug anunță acele măsuri de eftinire a produselor alimentare, 14 la număr, în timp ce Germania a eftinit , pe bune ,400 de produse. Ciocoiul de ciolacu eftineste laptele zer de 1,5 % grăsime, că cel 3,5% le cade greu românilor. Eftineste, chipurile, ouăle la caserolă 10 buc , oua bio, pe care oricum pensionarul și salariatul cu 2000 lei venit nu le cumpara . Oricum așa zisele eftiniri sunt de 50-60 de bani. Aceast mod de ai păcăli pe alegători înlocuiește șoșonul și găleata pe care nu le mai pot da pentru vot. Pe pensionari îi amăgesc in fiecare seară la posturile tv obediente că le măresc pensiile … de la anul. Lecția predată de profesori le-a deschis ochii românilor și la alegeri să scăpăm de aceste gulere albe psd iste.

  3. Omul a incercat sa faca treaba…a deranjat pe Ministrelul OMV si pe acolitii lui Popescu din Gorj… Tin-te tare tinere, nu lasa CEO la pradatori

  4. Bani, salarii și pensii pentru nulitatile și derbedeii din gașcă, din banii furați de la plătitorii de taxe și impozite. Porci, asta sunt! Toti! Și cei care iau salariile și cei ce ii numesc acolo. La fel, 70% din funcționarii publici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here