Se pregăteşte de nuntă – Cârciumaru, socru mic

398

carciumaru-primar-3Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, va deveni socru mic. Singura fiică a acestuia îşi va oficializa relaţia cu alesul ei la sfârşitul săptămânii iar ceremonia o să fie condusă chiar de edil.

Pentru ca totul să decurgă aşa cum trebuie, şeful primăriei şi-a pus subalternii la treabă. Clădirea municipalităţii este primenită ca la carte pentru cel mai important eveniment din viaţa fiicei edilului.

Cununia civilă este programată pentru sâmbătă la starea civilă chiar în instituţia condusă de tatăl Georgetei Cârciumaru. Fata primarului este iubita lui Claudiu Călinoiu de câţiva ani de zile şi locuiesc împreună la Timişoara. Nunta celor doi va fi tot la Târgu-Jiu dar la vară. Socrul mic a făcut deja demersuri ca petrecerea să aibă loc pe insuliţă. Până atunci, el este prins cu pregătirile cununiei civile iar pentru ca evenimentul să fie fără cusur i-a pus pe angajaţii instituţiei pe care o conduce să acopere micile imperfecţiuni. Muncitorii vopseau de zor pereţii clădirii ca nu cumva invitaţii care or să vină să aibă reproşuri de făcut.
Mihai DUŢĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here