Se caută inspectori la Primăria Turceni

728

Noi posturi sunt scoase la concurs în administraţia locală. Este vorba despre un post de inspector şef în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii – Inspectoratul Judeţean Gorj şi două posturi la Primăria Turceni.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacantă din cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii, de inspector şef judeţean al Inspectoratului Judeţean Gorj.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în științe inginerești, arhitectură și urbanism, științe juridice sau științe economice. De asemenea, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administrației publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. Să fie numiți într-o funcție publică din clasa I. Se cere de asemenea vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice minimum 2 ani. Pentru acest post, proba scrisă va fi susţinută pe data de 20 iunie, ora 14.00.

Criterii de angajare
Şi Primăria Turceni organizează concurs în data de 18 iunie 2014, pentru ocuparea postului de inspector, precum şi a postului de referent în cadrul Compartimentului Asistenţă, Protecţie Socială şi Autoritate Tutelară. Proba interviului va avea loc în data de 20 iunie.
Potenţialii candidaţi trebuie să îndeplinească mai multe criterii. Pentru postul de inspector debutant se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul asistenţă socială sau juridic, iar pentru postul de referent superior: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here