Se caută inspector pentru Casa de Pensii şi Primăria Mătăsari

543

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a făcut publică o nouă listă cu posturi vacante în instituţiile publice din ţară. Printre acestea se numără şi câteva posturi pentru care se va organiza concurs în vederea ocupării la Primăria Mătăsari şi un altul la Casa de Pensii Gorj.

Casa Județeană de Pensii Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim un an. Proba scrisă a concursului este programată pentru 18 decembrie la ora 10:00, urmând ca data şi ora interviului să fie stabilite ulterior. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului, la sediul Casei Judeţene de Pensii.

4 posturi vacante la Mătăsari
O altă instituţie publică din judeţul nostru este şi Primăria Mătăsari care va organiza în luna decembrie concursuri pentru ocuparea a trei posturi: consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic, Resurse Umane, Stare Civilă; inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Contabilitate, Impozite și Taxe, Urmărire Contracte și Achiziții Publice; referent, clasa III, grad profesional asistent la Compartimentul Contabilitate, Impozite și Taxe, Urmărire Contracte și Achiziții Publice. Concursurile pentru ultimele două posturi menţionate sunt programate să se desfăşoare pe 22 decembrie când candidaţii vor susţine proba scrisă, urmând ca interviul să fie susţinut pe 24 decembrie, la ora 13:00, la sediul Primăriei Mătăsari. De asemenea, şi pentru ocuparea postului de consilier asistent, candidaţii vor susţine proba scrisă tot pe 22 decembrie, la ora 11:00, iar interviul va avea loc două zile mai târziu.
Şi pentru finele lunii decembrie este programat un nou concurs la Primăria Mătăsari, în vederea ocupării postului de consilier juridic al Consiliului Local, clasa I, grad profesional debutant, din cadrul Compartimentului Juridic al Consiliului Local. Proba scrisă în vederea ocupării acestei funcţii vacante este programată pentru ziua de 29 decembrie, ora 11:00, iar susţinerea interviului se va face în ultima zi din acest an, mai precis pe 31 decembrie, la sediul administraţiei publice locale.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here