Se caută iar director pentru Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu

461

La sfârşitul acestei luni, Consiliul Judeţean Gorj a decis să organizeze iar concurs pentru şefia Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu. Asta deoarece dosarele celor trei candidaţi înscrişi au fost respinse pentru că au fost incomplete.

Consiliul Judeţean Gorj va scoate pentru a doua oară la concurs postul de director al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu în această lună. Asta după ce nici unul dintre cei trei candidaţi care şi-au depus proiectele de management în luna septembrie nu au îndeplinit condiţiile impuse de către Ministerul Culturii pentru ocuparea acestui post. Mulţi îşi doresc postul fostului director al Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu, Viorel Gârbaciu, însă puţini sunt cei care au o vechime de minimum 3 ani în managementul instituţiilor publice sau al organizaţiilor culturale private acreditate.
Printre doritorii acestei funcţii care au şi depus documentaţia în acest scop s-a aflat solistul gorjean de muzică populară, Nicolae Fîciu, jurnalistul Nicu Covaci şi profesorul universitar Gabriel Zamfir.

Cerinţe
Pot participa la concurs persoanele care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: au cetăţenia română sau a uneia dintre statele membre ale Uniunii Europene; au capacitate deplină de exerciţiu, sunt absolvenţi de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de activitate al Şcolii Populare de Artă Târgu – Jiu. Pe lângă condiţiile menţionate mai sus, candidaţii trebuie să îndeplinească şi una din următoarele cerinţe: sunt absolvenţi de cursuri postuniversitare în domeniul managementului instituţional sau cursuri de atestare în domeniul managementului organizate de Centrul de Pregătire Profesională în Cultură, instituţie aflată în subordinea Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional; au o experienţă de minimum 3 ani în managementul instituţiilor publice sau al organizaţiilor culturale private acreditate.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here