Scoruri de invidiat pentru primarii din Runcu și Polovragi

2794

Primarul din Runcu, Adi Cîmpeanu, rămâne recordmenul alegerilor locale din Gorj. Edilul a câștigat duminică al cincilea mandat. Iar scorul este unul de invidiat. L-au votat 92% dintre localnicii din Runcu.
„Comunitatea a fost mulțumită de ceea ce am realizat în ultimii patru ani. Noi încercăm să ne ținem promisiunile față de comunitatea pe care o reprezentăm și de aici și acest scor mare pe care l-am obținut. Vom continua dezvoltarea comunității noastre în așa fel încât gradul de civilizație al localității Runcu să crească de la mandat la mandat. Avem foarte multă treabă”, a spus primarul Cîmpeanu.
Și primarul din Polovragi, Gheorghe Epure, a obținut un scor foarte bun. „Am obținut circa 90% din voturi. E o muncă de echipă. Pentru mine, ca și ales local, este un record, bineînțeles. Avem 11 consilieri. PSD are cinci mandate, PNȚCD trei mandate, unde este domnul viceprimar, iar PNL, PER și USR câte un mandat fiecare”, a spus primarul Epure.
O victorie în alegeri a înregistrat-o și primarul din Roșia de Amaradia, Ion Liviu Cotojman, care a câștigat cel de-al patrulea mandat. „Este o nouă responsabilitate și nu o să dezamăgesc. Este un rezultat anticipat, de aproape 70%, având în vedere investițiile pe care le-am făcut în comună”, a spus Cotojman.
Un scor bun a obținut și primarul din Turburea, Ion Bârcă, peste 80% din voturi. „Un rezultat excepțional și le mulțumesc locuitorilor din comună. Am majoritatea în consiliul local și nu trebuie decât să ne continuăm treaba”, a declarat Ion Bârcă.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here