Scoarţa – Doi recidivişti au dat atacul la garaj

551

evenimentDoi bărbaţi din comuna Scoarţa, sat Pişteştii din Deal, recidivişti, au fost reţinuţi pentru furt calificat. Aceştia au fost identificaţi în noaptea de marţi spre miercuri de o patrulă de siguranţă publică din cadrul…

poliţiei municipiului Târgu – Jiu. Teodor C., 44 ani şi Mircea Ovidiu B., 33 ani, aveau asupra lor mai multe bunuri, şi anume, o bormaşină, un polidisc, o pompă auto pentru umflat roţi şi un aparat de sudură. Cei doi nu au putut justifica provenienţa acestor lucruri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Romina Dochian, cei doi au fost duşi la secţia de poliţie şi, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile fuseseră furate din garajul unui târgujian. „Faţă de aceştia s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore, urmând ca în cursul zilei de 17.09.2009 (n.r. ieri) să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Romina Dochian. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 29 de zile.
D.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here