Școala Politică de vară a OFSD, sub semnul Centenarului! Susținere la feminin pentru Dăncilă și Dragnea

1390

Femeile din cadrul OFSD, prezente acum la Școala Politică de Vară, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri, și-au arătat susținerea necondiționată pentru premierul Viorica Dăncilă, pentru programul de guvernare dar și pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.

OFSD Gorj a fost reprezentată aici de președinta organizației, deputat Elvira Șarapatin și de câteva social-democrate din județ, parlamentarul anunțând că mesajele liderilor politici la acest eveniment au fost de stabilitate, echilibru și unitate. ,,OFSD luptă pentru asigurarea echilibrului în societate, pentru păstrarea valorilor, pentru tradiție dar militează, de asemenea, pentru omenie, fermitate, și demnitate. Școala  Politică de Vară este organizată în anul Centenarului Marii Uniri, dar și având în vedere contextul actual de pregătire în vederea preluării conducerii rotative a președinției Consiliului Uniunii Europene”, a declarat parlamentarul de Gorj.

Elvira Șarapatin a menționat și că OFSD Gorj crede în profesionalismul Vioricăi Dăncilă, în spiritul său de echipă și în susținerea proiectelor care ajută Gorjul.

Reuniunea Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) are loc, în perioada 30 august – 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment au participat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar şi alţi lideri ai partidului. Liderii PSD urmează să se reunească, la Neptun, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN), tot la sfârşitul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here