Școală modernizată și un nou teren de sport, la Turceni. Licitație de 3 milioane de lei!

1465

Autoritățile locale din Turceni au scos la licitație lucrările de modernizare și dotare a Școlii Gimnaziale Strâmba-Jiu și de realizare a unui teren de sport.
Investiția face parte din proiectul „Îmbunătățirea calității vieții populației orașului Turceni”, finanțat din fonduri europene în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.
„Investiția are drept scop îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii orașului Turceni, respectiv pentru 157 de elevi/preșcolari prin extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea unei unități de infrastructură educațională cu învățământ obligatoriu și preșcolar și pentru 8.052 de persoane prin construirea a două facilități sportive si recreaționale de mici dimensiuni (teren de sport multifuncțional și alee pietonală de acces către acesta)”, se arată în caietul de sarcini. Școala din Strâmba Jiu a fost construită în urmă cu 50 de ani.
Investiția se ridică la 3,3 milioane de lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea cererilor sau a ofertelor de participare este 11 decembrie. Componenta financiară contează în proporție de 90% la stabilirea câștigătorului licitației.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here