Școală modernizată pentru 25 de elevi

1051

Școala primară din satul Stăncești al comunei Mușetești intră în reabilitare. Primăria pune la bătaie peste 550.000 de lei, investiția fiind finanțată prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Primarul Cosmin Băban spune că unitatea de învățământ, în care studiază 25 de elevi, avea nevoie de reparații. „Am prins trei școli prin PNDL 2, una e aproape gata, cea din satul Larga. Urmează să scoatem la licitație și proiectarea pentru școala din Grui. Școala din Stăncești necesita lucrări de modernizare. Ploua într-o sală de clasă, am avut fonduri din bugetul local să o reparăm, și ulterior am prins-o pe PNDL, pentru modernizare. Încălzirea era pe sobe, acum am prins centrală termică, vor fi și dotări noi”, spune Băban.
Lucrările nu se vor termina până la toamnă. Elevii vor fi mutați la școala din Larga. „Lucrările sunt de anvergură, nu se vor termina până la începerea anului școlar. O să mut elevii la școala din Larga. La Stăncești învață 25 de copii, 12 la grădiniță și 13 în clasele I-IV”, ne-a mai declarat primarul Băban.
Potrivit anunțului de pe portalul de achiziții publice, termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 iunie.
Valoarea totală estimată a contractului este de 563.215 lei, fără TVA.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here