Școala Internațională de Vară, găzduită de Universitatea „Constantin Brâncuşi”

613

Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu organizează, în perioada 09 – 18 iulie 2018, Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – ediția a III-a. Cuvântul de bun venit va fi adresat participanților marți, 10 iulie 2018, ora 10.00, la sediul Universității din str. Tineretului, nr. 4 – Campus Studențesc Debarcader, sala „Horațiu Mălăele”.

La Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – ediția a III-a vor participa 10 persoane (elevi și însoțitori) din Republica Serbia și 20 de persoane (elevi și însoțitori) din Republica Moldova, precum și studenți și cadre didactice ale Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
Programul Școlii de vară va cuprinde cursuri teoretice privind: integrarea în UE, recunoașterea diplomelor, educația anticorupție, aspecte privind dezvoltarea durabilă etc., dar și evenimente culturale și recreative prin care se dorește dezvoltarea interesului pentru cultura română și, totodată, dezvoltarea mentalității multiculturale.
Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuşi” – ediția a III-a se desfășoară ca activitate în cadrul proiectului cu titlul „Etnici români la UCB – Școala Internațională de Vară „Constantin Brâncuși” – ediția a III-a”, proiect realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here