Școala „Ecaterina Teodoroiu”, gazda unui concurs național de matematică

866

Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu a găzduit, pe 12 mai, Concursul naţional Mate +. Nu mai puțin de 250 de copii din toate școlile gorjene au participat la competiție.

Concursul Mate + a fost organizat de către Şcoala Gimnazială „Mihail Sadovenu”, Huşi, judeţul Vaslui, în colaborare cu ISJ Vaslui şi ISJ Gorj. Concursul s-a desfăşurat concomitent în mai multe judeţe, în Gorj fiind găzduit de către Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu.
”Suntem la prima ediţie a Concursului Naţional Mate + ajuns la faza naţională. Ne bucurăm de prezenţa unui număr de 250 de copii din toate unităţile şcolare din judeţul Gorj, clasele 0-IV, selectaţi în urma fazei judeţene, unde au fost peste 800 de elevi. Ne onorează faptul că unitatea noastră a fost desemnată pentru organizarea acestui concurs, deoarece a fost o competiţie strânsă pentru obţinerea acestui statut. Vreau să mulţumesc colectivului de cadre didactice, dar şi colegilor din judeţ, pentru buna desfăşurare şi organizare, atât a fazei judeţene, cât şi a celei naţionale!”, a declarat profesor Livia Zamfir, director Şcoala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”. În urma corectării lucrărilor de către o comisie abilitată, formată din cadre didactice din toate unităţile, s-a întocmit clasamentul final, fiind acordate diplome în funcţie de punctajul realizat.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here