Schimbare majoră în Comitetul Director! – Badiu, înlocuită din funcţia de director medical al SJA Gorj

558

Începând de ieri, Serviciul Judeţean de Ambulanţă(SJA) Gorj, este condus de un nou Comitet Director, aprobat de noul manager Marinică Niculescu şi avizat de Ministerul Sănătăţii. Din acest nou Comitet Director nu mai face parte decât unul dintre vechii membri, adică directorul tehnic, Cătălin Cosor. În rest, au fost schimbaţi din funcţii atât directorul medical, Gabriela Badiu, membră a PSD, asistenta şefă, cât şi directorul economic, toţi revenind pe posturile ocupate anterior promovării în structura de conducere a SJA Gorj.

La numai o lună după instalarea sa în funcţia de director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SJA) Gorj, Marinică Niculescu şi-a pus deja amprenta pe activitatea instituţiei, acesta făcând atât schimbări importante şi necesare în structura de conducere a unităţii, cât şi finalizând realizarea unor condiţii de muncă decente pentru salariaţi. După o evaluare a activităţii desfăşurate până în prezent de fostul Comitet Director, Niculescu a aprobat schimbări importante în structura de conducere a SJA Gorj. Au fost astfel demişi, începând de ieri, din funcţiile de conducere următorii: directorul medical Gabriela Badiu, cea care, deşi membră a PSD, picase deja în dizgrația coducerii Consiliului Judeţean Gorj şi a liderilor de partid, asistenta şefă Ana-Maria Teodorescu şi directorul economic Alexandru Prejbeanu. În locul lui Badiu a fost promovat director medical dr. Claudiu Constantinescu, angajat al SJA Gorj, asistentă şefă este începând de joi Maria Golumbeanu, iar director economie este Constantin Bodescu. Numirile celor trei în funcţii au fost făcute şi cu aprobarea Ministerului Sănătăţii, dă asigurări managerul SJA.

Tinerii, promovaţi în funcţii de conducere
Marinică Niculescu explică destul de simplu schimbările operate în Comitetul Director al SJA Gorj: “Am promovat în conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă tineri, dar care au multă experienţă profesională. Anterior pe funcţii au fost angajaţi care se apropie de vârsta de 60 de ani”.
Niculescu a reuşit, în scurtul timp de când se află în funcţie, să mute conducerea SJA în noile birouri de la etajul unităţii, recent modernizate şi reabilitate, în timp ce la parter a creat condiţii optime pentru angajaţii operativi. Echipajele de pe ambulanţe, aflate la muncă sau ieşite din ture, au acum o sală de mese şi un spaţiu de relaxare, toate fiind necesare în condiţiile în care personalul de pe urgenţă lucrează în condiţii extreme de stres.
Anamaria Stoica

2 COMENTARII

  1. dar tu cati ani ai bai hodorogule,…?,de ce nu stai dracului linistit la pensie,… vai ce mare profesionist esti si tu,…
    de ce nu recunosti ca schimbarile au fost facute politic cu sprijinul papagalului ala de prefect,un analfabet,…
    de ce nu recunosti ca initial ar fi vrut postul aldescu ajutat de prietenul florescu,…

  2. ni s-a prelucrat in a cui dizgratie a cazut doctorita dar a cedat lupta cand si-a dorit.acum sa asteptam cateva luni pt a vedea cine se va inscrie la examenul de manager:aldescu sau prietenul din frunte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here