Schimb de experienţă – Profesorii de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, la Vâlcea

387
ciolacuCadrele didactice de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu vor merge joi, 15 aprilie, la Râmnicu Vâlcea, într-un schimb de experienţă. Alături de profesorii de la instituţia omonimă din Drobeta Turnu Severin, târgujienii merg la vâlceni acasă pentru a vedea cum îşi desfăşoară aceştia activitatăţile educative cu copiii.

În cadrul unui parteneriat semnat între Palatele Copiilor din Târgu-Jiu, Drobeta Turnu Severin şi Râmnicu Vâlcea, profesorii de la aceste insituţii participă, periodic, la vizite în schimb de experienţă. Aşa se face că, după ce au fost gazde de două ori, profesorii târgujieni au devenit musafiri.
„Şi noi i-am primit aici de mai multe ori şi acum mergem şi noi la ei. Este foarte folositor să vezi cum alţi profesori care au aceeaşi specializare lucrează, să vezi ce metode au”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu-Jiu. Acesta a mai spus şi că s-a observat o diferenţă în calitatea cursurilor şi a activităţilor după desfăşurarea unor astfel de activităţi. „Este normal. Au avut cu ce compara, au putut face schimb de idei, s-a simţit o diferenţă”, a completat Ciolacu.
D.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here