Scandal ţigănesc aplanat la timp de Poliţie

548
Poliţiştii din Târgu Jiu au intervenit ieri pentru a aplana un nou conflict izbucnit între două familii de rromi care se acuză reciproc de producerea scandalului, după mai multe certuri care au avut loc în cursul verii.

Pietre, topoare şi multe vorbe grele au fost folosite în certurile care au legătură cu faimoasa nuntă de un milion de euro cu care s-a lăudat regele Dan Stănescu la începutul verii. Familiile implicate în scandal îi au drept capi pe doi bărbaţi care au acelaşi nume, Ion Priboi, aceştia fiind rude între ei, casele lor fiind una lângă alta.

Certurile dintre ei sunt generate de faptul că una dintre fetele lor, Aluna, s-a căsătorit la Strehaia deşi soţul acesteia se logodise anterior cu verişoara sa, Olga. Aluna, la rândul său, a fost implicată în scandalul nunţii fetei regelui Dan Badea Stănescu, din Argeş, cu un tânăr din cartierul Meteor, din Târgu Jiu, Mihai Biriţă. Acesta fusese căsătorit anterior cu Aluna, bunicul acesteia ameninţând în vară că se duce cu furca la nuntă dacă nu i se face dreptate, nepoata lui măritându-se atunci la Strehaia.
Ion Priboi a sunat la Poliţie şi a anunţat că a fost atacat cu pietre în propria gospodărie, dar şi pe stradă, el fiind acuzat de cealaltă familie că s-ar fi dus noaptea cu toporul în curtea acesteia pentru a-şi face singur dreptate. Mai multe echipaje de Poliţie au venit la faţa locului înainte ca scandalul să degenereze într-o bătaie, şase persoane fiind duse la sediul Poliţiei Municipale pentru a fi audiate.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here