Scandal în reluare între Lupescu şi disponibilizaţi

354
mineriOmul de afaceri Constantin Lupescu este acuzat din nou de mai mulţi mineri disponibilizaţi din Valea Jiului că i-ar fi înşelat în privinţa locurilor de muncă oferite în străinătate, acesta susţinând, că, de fapt, el a plătit deplasarea celor care acum îl reclamă.

Firma lui Lupescu a intermediat angajarea a sute de persoane din Valea Jiului, în urma recentelor scandaluri, şapte dintre nemulţumiţi fiind duşi în Cipru, de unde au revenit după câteva zile cu bilete de avion achitate de Ambasada României. Ambasada a încheiat contracte cu persoanele respective prin care biletele trebuie plătite în termen de 60 de zile.

Nemulţumiţii s-au adunat ieri la Petrila şi au întocmit un dosar cu circa 100 de semnături pe care vor să le depună la Poliţie împotriva lui Lupescu. Omul de afaceri spune că nu a înşelat pe nimeni şi susţine că, din contră, el a fost cel care le-a plătit nemulţumiţilor banii de transport până în Cipru. Bărbaţii respectivi nu au acceptat însă locurile de muncă şi, în consecinţă, contractul lor cu firma lui Lupescu a devenit nul, patronul gorjean spunând că, astfel, el a pierdut de două ori. Mai mult, acesta s-a ales şi cu plângeri la Poliţie şi spune că va depune şi el plângeri împotriva tuturor celor care îl acuză de comiterea diferitelor nereguli. Lupescu afirmă că numai pentru câte înjurături şi-a primit la telefon de la disponibilizaţii din Valea Jiului nu va lăsa lucrurile aşa.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here