Şase cupluri îşi pun pirostriile de Ziua Îndrăgostiţilor

393
ramona evulescu facuta de mineZiua de 14 februarie va fi una de neuitat pentru mai multe cupluri din Târgu-Jiu. Până în prezent, şase perechi s-au înscris pentru a-şi uni destinele de Ziua Îndrăgostiţilor. Două dintre cupluri au cerut să spună „Da” sub Poarta Sărutului, iar patru în cadrul Primăriei Municipiului. Acestea vor fi oficiate începând cu orele 12, oră la care vor începe toate activităţile specifice organizate de municipalitate. „La o oră după oficializarea cununiilor, vom oferi în Parcul Central un spectacol muzical oferit de Fanfara Armonia.

După-amiaza va continua cu fotografierea gratuită de câţiva fotografi a cuplurilor care trec prin parc, iar apoi organizăm concursul «Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste», în care alegerea câştigătorilor va fi făcută de publicul prezent”, ne-a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Desemnarea a cinci cele mai frumoase declaraţii va fi premiată cu bonuri valorice la o cunoscută pizzerie din oraş. Îndrăgostiţii care îşi vor petrece amiaza şi seara de Sfântul Valentin în parc vor mai avea parte şi de lecţii de dans sportiv, de reprezentaţii coregrafice şi cântări oferite de copiii de la Palatul Copiilor. Seara se va încheia cu spectacolul de teatru „Titanic Vals”, ce va fi pus în scenă începând cu orele 18 la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”. Intrarea la piesa de teatru se face pe bază de invitaţii, gratuite, care se pot ridica de la Centrul de Informare al Cetăţenilor din cadrul autorităţii locale târgujiene. Invitaţiile disponibile sunt în număr de 100, iar fiecare este pentru două persoane.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here