Salată de macaroane

323
Ingrediente:
macaroane 500 de grame, morcovi 300 de grame, ţelină 200 de grame, mazăre verde (conservă) 350 de grame, fasole verde (conservă) 350 de grame, gogoşari în oţet 200 de grame, castraveţi în oţet 200 de grame, maioneză dietetică 750 de grame, sare.

Mod de preparare:
Macaroanele se fierb în apă cu sare, se trec printr-un jet de apă rece şi se taie bucăţi cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii şi ţelina se fierb în apă cu sare şi se taie cubuleţe. Mazărea se scurge de zeamă, se clăteşte cu apă rece şi se pune într-o strecurătoare ca să se scurgă. Fasolea se taie în bucăţi, iar gogoşarii şi castraveţii se taie cuburi. Se adaugă maioneza dietetică şi se amestecă, se aranjează salata pe un platou şi se decorează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here