Salariaţii Prefecturii au strâns tone de gunoaie

359

actiune ecologizareInstituţia Prefectului Judeţului Gorj cu sprijinul Primăriei şi al unităţilor de învăţământ din Bumbeşti-Jiu, Serviciului de Gospodărire a Apelor, Agenţiei de Protecţie a Mediului, Secţiei Drumuri Naţionale Târgu Jiu şi Uzinei Mecanice Sadu a desfăşurat la finele săptămânii trecute o amplă acţiune de ecologizare pe tronsonul Iezureni-Lainici.

Participanţii la acţiunea de ecologizare au strâns 4.220 kg de PET-uri, deşeuri menajere şi diverse ambalaje care se aflau pe marginea drumului sau în apropiere de albia râului Jiu.

Dintre acestea, 1.800 kg de deşeuri au fost transportate de firma de salubrizare SC Polaris M Holding SRL la groapa de gunoi ecologică, din municipiul Târgu-Jiu.

Acţiunea de ecologizare iniţiată de Instituţia Prefectului Judeţului Gorj s-a aflat la cea de-a doua ediţie, una similară fiind desfăşurată şi anul trecut. Această acţiune face parte dintr-o serie de evenimente desfăşurate de Instituţia Prefectului şi serviciile publice deconcentrate în apropierea Sărbătorilor Pascale.

I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here