Sală de lectură modernizată la Biblioteca „Christian Tell”

939

Începând din luna ianuarie a anului viitor, utilizatorii Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” din Târgu-Jiu vor avea la dispoziţie o sală de lectură complet modernizată.

În ultimele luni, sala de lectură a Bibliotecii „Christian Tell” din Târgu-Jiu a fost închisă, asta deoarece spaţiul respectiv a fost supus unui proces de modernizare şi recompartimentare, proces ce este aproape finalizat. În luna ianuarie, sala de lectură îşi va deschide din nou uşile pentru utilizatori.

PC042624„Sala de lectură va fi redeschisă începând cu data de 5 ianuarie 2015 pentru cititorii noștri cărora le cerem scuze pentru inconvenientul creat. În perioada în care a fost închisă, am realizat un inventar al cărților, iar spațiul a fost modernizat și recompartimentat, astfel încât să fie un spațiu multifuncțional. A fost separat spaţiul destinat întâlnirilor şi lansărilor de cărţi de sala de lectură. Am achiziţionat mobilier nou, am zugrăvit și am înlocuit parchetul. Aceste lucrări erau necesare”, a declarat Olimpia Bratu, directorul Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”. În acest moment, Biblioteca Judeţeană „Christian Tell” are circa 10.000 de utilizatori, la dispoziţia cărora sunt puse aproximativ 300.000 de volume.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here