Safety Security din Olt, firma de pază a CEO, amendată cu 200.000 de lei!

724

ITM Gorj i-a aplicat o amendă usturătoare firmei de pază a CE Oltenia, după controlul de la SE Rovinari din luna mai, Safety Security fiind depistată cu 12 angajați la negru. Potrivit ITM Gorj, angajatorul care a preluat serviciul de pază la obiectivul amintit, începând cu 01.05.2018, nu avea încheiate  şi transmise, cu o zi înainte de începerea activităţii, în Registrul Unic de Evidenţă a Salariaţilor, contracte individuale de muncă pentru 12 persoane depistate de către inspectorii de muncă gorjeni prestând activitate în momentul controlului.
„Fişele de identificare ale persoanelor respective au fost transmise ulterior, de către I.T.M. Gorj către I.T.M. Olt, pentru definitivarea controlului, deoarece persoana juridică verificată are sediul social în judeţul Olt. Societatea prestatoare de servicii de pază pentru producătorul energetic rămâne în atenţia I.T.M. Gorj, în vederea respectării legislaţiei muncii”, se arată într-un comunicat al ITM Gorj. Firma Safety Security se află sub contract cu CEO de trei luni de zile, contractul expirând la finalul acestei luni. Firma de pază a mai fost amendată de două ori și de poliție.

1 COMENTARIU

  1. Fostul politist ce a intermediat angajarile suit in duba,conducerea CEO in duba,urmariti banii si vazut cat din contract au ajuns la partid.Miscati ceva in plm ca ne paste dictatura si o sa va dea oamenii in cap la mitinguri daca le mai tineti partea hotilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here