S-au validat dosarele pentru posturile de medic-şef la Cardiologie şi Gastroenterologie

666

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a organizat concurs pentru ocuparea posturilor de medic şef la trei secţii: Cardiologie, Gastroenterologie şi Neonatologie. Şi-au depus candidaturile doi medici, unul la Cardiologie şi altul la Gastroenterologie, aceştia urmând să susţină concursul în aproximativ o săptămână.

Încă de anul trecut, SJU Târgu-Jiu a demarat procedurile pentru ocuparea prin concurs a trei posturi de medic şef, acestea fiind ocupate de ani buni de persoane delegate de conducerea spitalului.
Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat, fiind finalizată şi selecţia dosarelor. Astfel, pentru şefia Secţiei Gastroenterologie s-a înscris doar Vasile Mălăiuş, cel care ocupă în prezent acest post. Pentru Cardiologie şi-a depus candidatura Grigore Lupescu, actualul şef al secţiei.
Pentru postul de medic şef de la Neonatologie nu a fost depusă însă nicio candidatură, managerul Gigel Capotă precizând că postul va fi scos din nou la concurs, iar până atunci şef de secţie rămâne medicul Luminiţa Olănescu.
Dosarele de candidatură ale medicilor Mălăiuş şi Lupescu au fost admise, iar cei doi specialişti urmează să susţină concursul în aproximativ o săptămână.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here