S-au stabilit comisiile pentru concursurile şefilor de secţie de la Spitalul de Pneumoftiziologie

423

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a stabilit ca probele concursului pentru ocuparea postului de şef de secţie, II şi III Pneumologie să se desfăşoare în perioada 7 – 12 iunie. Candidaţii vor susţine interviul pe 7 iunie, iar probele scrise vor fi în zile diferite pentru fiecare secţie. Totodată, au fost stabilite şi comisiile de concurs, componenţa lor urmând a fi aprobată în şedinţa de Consiliu Judeţean din această săptămână.

Reprezentanţii Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu au stabilit componenţa comisiilor de concurs şi de examinare pentru concursurile organizate pentru ocuparea funcţiilor de Şef de Secţie Pneumologie I, II, şi III, din datele de 8,11 si 12 iunie 2012. Componenţa acestor comisii trebuie votată în şedinţa de Consiliu Judeţean. „Având în vedere prevederile articolului 19 din Norma, OMS 1406/2006 pentru aprobarea Normelor privind organizarea concursului ori examenului pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu din unităţile sanitare publice conform căruia: „Componenţa comisiilor de examinare se aprobă de autoritatea în a cărei subordine se află unitatea sanitară publică, la propunerea acesteia”, aşteptăm să ni se aprobe în şedinţa de Consiliu Judeţean, comisiile de concurs stabilite, pentru desfăşurarea concursurilor organizate pentru ocuparea funcţiilor de Şef de Secţie Pneumologie I, II, şi III, din datele de 8,11 şi 12 iunie 2012”, a menţionat Ion Măruţă, şef birou RUNOSI în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Reamintim că patru medici şi-au depus dosarele pentru ocuparea unuia dintre cele trei posturi de şef de secţie scoase la concurs de către Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Astfel, pentru secţiile I şi II fiind câte un candidat, respectiv: dr. Cristian Negrea – Secţia I Pneumologie şi dr. Marian Olaru – Secţia II Pneumologie, iar la Secţia III Pneumologie au optat două persoane: dr. Maria Bracaci- Gâjiu şi dr. Dorina Vătrai.

Calendarul probelor de concurs

Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” a stabilit calendarul probelor din cadrul concursurilor organizate pentru ocuparea funcţiilor de medic şef secţie I, II şi III Pneumologie. Astfel, pe data de 7 iunie se desfăşoară proba de interviu; aceasta este programată la ora 09:30 pentru Secţia I PN, la 10:30 pentru Secţia II PN şi la 11:30 pentru Secţia III PN. Pe data de 8 iunie, la ora 08:30 se vor afişa rezultatele probei de interviu, iar la ora 09:00 va începe proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea postului de medic şef Secţie III PN. Rezultatele probei scrise vor fi afişate la ora 13:00, la ora 13:30 este programată proba practică. La 14:30 se afişează rezultatul probei practice, cât şi cel final. Atunci se va şti exact care dintre cele două contracandidate – Maria Bracaci-Gâjiu şi Dorina Vătrai – va conduce Secţia III Pneumologie. Luni, 11 iunie, la ora 09:00 începe proba scrisă a concursului organizat pentru ocuparea postului de medic şef Secţie I PN. La ora 12:00 se va afişa rezultatul acestei probe, iar la 12:30 începe proba practică. La 13:30 se afişează rezultatul acestei probe şi rezultatul final al concursului susţinut de medicul pneumolog Cristian Negrea pentru şefia Secţiei I Pneumologie. Marţi, 12 iunie, după acelaşi orar ca şi în ziua precedentă, se va desfăşura concursul pentru ocuparea postului de medic şef al Secţiei II Pneumologie. Astfel, rezultatul final obţinut de medicul Marian Olariu la concursul pentru şefia secţiei II Pneumologie va fi cunoscut pe 12 iunie, la ora 13:30. Actualmente, până la data examenelor şi concursului, posturile de şef de secţie I, II şi III Pneumologie sunt ocupate în interimat de medicii: Dorina Vătrai, Marian Olaru şi Maria Bracaci-Gâjiu. Contractele de administrare ale acestora au expirat în toamna anului trecut, motiv pentru care conducerea spitalului a decis scoaterea posturilor la concurs.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here