S-au revăzut după 40 de ani la Colegiul “Ecaterina Teodoroiu”

445

Foştii absolvenţi ai promoţiei 1974 s-au întâlnit, vineri, pentru a aniversa 40 de ani de la absolvirea liceului “Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu. Patruzeci de ani în care fiecare dintre ei şi-a clădit o carieră, a întemeiat o familie, a crescut copii.

Picture 3487Sub genericul „Sfârşitul încununează opera” cei care în urmă cu 40 de ani se despărţeau de şcoală pornind fiecare pe drumul ales în viaţă şi-au adus, vineri, aminte de orele de şcoală, de profesori, de colegii lor. După ce a fost strigat catalogul, fiecare şi-a făcut o biografie sumară. Însă nu toţi colegii clasei au reuşit să ajungă la întâlnire, după 40 de ani. Asta deoarece unii au decedat iar alţii nu au putut să ajungă din anumite probleme.

Picture 3492Au fost ore în care foştii colegi au depănat amintiri, şi-au revăzut o parte din profesorii care au mai rămas în viaţă, au râs şi au plâns împreună. A fost o întâlnire emoţionantă. La final, diriginta le-a înmânat diplome de excelenţă elevilor, reuniunea de clasă încheindu-se cu o petrecere dată la un restaurant din municipiu, unde aceştia s-au distrat preţ de câteva ore, aşa cum o făceau şi în perioada în care erau liceeni.
Andrada Bărăitaru

Picture 3470

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here