S-a sinucis fără vreo explicaţie

921

sinucigas 006Un tânăr de 19 ani din municipiul Târgu – Jiu şi-a pus ieri capăt zilelor. Băiatul a fost găsit fără suflare, cu capul într-o pungă de plastic, chiar de către părinţii săi.

Pe corpul avestuia nu au fost găsite urme de violenţă, iar faptul că se afla încuiat pe dinăuntru în camera sa spulberă orice dubiu asupra sinuciderii.

Alexandru P. a aşteptat să rămână singur în apartament, s-a încuiat în camera sa şi apoi şi-a încheiat socotelile cu viaţa într-un mod cel puţin ciudat care presupune, de asemenea, premeditare. Băiatul, după ce a inhalat gaz de brichetă, şi-a pus o plasă pe cap pe care a legat-o la gât cu o curea. Acesta este modul groaznic în care proprii părinţi l-au găsit, la ceva sinucigas 013timp după ce îşi dăduse ultima suflare. Motivul pentru care a luat această decizie nu este cunoscut de nimeni. Potrivit poliţiştilor care s-au deplasat la faţa locului nu a fost găsit nici8un bileţel sau mesaj prin care să fie explicat gestul sau care să aducă măcar puţină lumină în acest caz. „Este vorba despre o sinucidere, un tânăr de 19 ani. Motive, deocamdată, nu ştim, nu avem niciun bilet… Nu este niciun fel de semn de violenţă, vedem cauzele morţii mâine după necropsie. Încăperea în care a fost găsită persoana era închisă cu un zăvor interior care nu se putea desface din exterior. A fost desfăcut de părinţi când au ajuns acasă. Probabil s-a instalat o substanţă toxică, după lividităţi”, a spus procurorul de caz, Emil Moţa.
Astăzi se va realiza necropsia
Despre Alexandru vecinii au numai cuvinte de laudă, toţi spunând că era un copil liniştit, care nu făcea probleme. Terifiaţi şi înmărmuriţi de durere, părinţii nu au mai putut spune nimic. Băiatul pe care l-au crescut şi l-au iubit zace acum, fără suflare, pe o masă în morga Spitalului Judeţean, astăzi urmând a fi efectuată necropsia. „A inhalat gaz de brichetă într-o pungă şi gaz de insecticid. Nu ştim exact care este este factzorul mortal, asta numai mâine (n.r. astăzi) vom stabili la autopsie, dar este sigur că şi consumul de gaz toxic şi cureaua legată de gât… nu sunt urme de violenţă. Este un caz mai rar întâlnit”, a declarat şefa Serviciului de Medicină Legală, Claudia Beldean.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here