S-a primit cea de-a treia tranşă de făină!

317

distributie faina,facuta de mineCea de-a treia tranşă de făină acordată categoriilor defavorizate prin Programul PEAD 2009 a fost primită la Primăria Municipiului Târgu-Jiu.

În prezent, au fost primite 55.200 kg de făină, fiecare dintre cei 5.103 de beneficiari cu domiciliul pe raza Târgu-Jiului primind o cantitate de 15 kg.

Beneficiarii îşi pot lua cota de făină de la Cantina de Ajutor Social din cadrul Direcţiei Publice de Protecţie Socială.
Până în data de 12 octombrie a.c., doar 40% din numărul total de beneficiari s-au prezentat pentru ridicarea cantităţii de făină. Aceştia trebuie să se prezinte cu originalul şi copia actului de identitate, precum şi dovada încadrării într-una din categoriile de beneficiari prevăzute de HG nr. 600/2009: pensionarii cu valoarea pensiei de până la 400 lei, şomerii în plată, persoanele cu handicap grav sau accentuat, precum şi beneficiarii de ajutor social. Data la care vor fi primite şi cantităţile de zahăr incluse în acelaşi program este încă nepreconizată.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here