S-a pornit căldura în spitalele gorjene

656

Pacienţii internaţi în unităţile sanitare gorjene au căldură în saloane, de la începutul săptămânii trecute. Saloanele sunt încălzite după un anumit program. Managerii unităţilor spitaliceşti şi-au luat măsurile necesare pentru ca bolnavii internaţi în această perioadă să nu sufere de frig.
Pe fondul scăderii temperaturilor, la spitalele din judeţul nostru au fost puse în funcţiune centralele termice. De la începutul săptămânii trecute, la Spitalul Orăşenesc Novaci s-a dat căldură după un anumit program. „Am dat drumul la căldură de luni. Aici, fiind zonă montană, temperaturile sunt destul de scăzute şi nu riscăm să lăsăm pacienţii în frig. Deocamdată dăm căldură după un an anumit program, dar, pe măsură ce se va face mai frig, vom creşte timpul de furnizare a căldurii”, confirmă Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a început furnizarea agentului termic, managerul Tiberiu Tătaru dând asigurări că pacienţii vor beneficia de condiţii optime pe parcursul sezonului rece.
La toate spitalele din judeţ s-au luat măsurile necesare pentru ca bolnavii să nu sufere de frig, în această perioadă şi nici pe parcursul iernii să nu resimtă temperaturile scăzute.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here