S-a dat startul înscrierilor la Festivalul ”Coloana Infinitului”

611

Palatul Copiilor Târgu-Jiu a dat startul înscrierilor la cea de-a IX-a ediție a Festivalului ”Coloana Infinitului”, ce se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, din întreaga țară.

Ediția 2016 a Festivalului ”Coloana Infinitului” se va desfășura în perioada 16 – 17 mai și este organizată de Palatul Copiilor Târgu-Jiu, Inspectoratul Școlar Județean Gorj și Primăria Târgu-Jiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Gorj și Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Gorj. Anul acesta, festivalul se va desfășura în aer liber, în amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu, urmând ca pe scenă să urce soliști și grupuri de muzică ușoară și folk.

Înscrieri până pe 1 mai
Cei interesați se pot înscrie online, până la data de 1 mai 2016, la adresa: http://muzicatargujiu.ro/muzicausoara/festival-coloana-infinitului/editia-2016. Lista concurenţilor admiși şi ordinea intrării în concurs va fi afişată până pe data de 11 mai 2016, tot pe site-ul festivalului. Potrivit regulamentului, în spectacolul-concurs participanţii de la secţiunea “Solişti – muzică uşoară” vor interpreta o singură melodie din repertoriul românesc sau internaţional, “live”, melodiile fiind acompaniate de negative pe suport .mp3, iar în cazul formaţiilor, de instrumente specifice genului. Timpul acordat recitalului formaţiilor vocal-instrumentale este de 20 minute pentru fiecare grup. Câștigătorii vor fi desemnați de un juriu din care vor face parte personalităţi ale vieţii muzicale româneşti, specialişti în muzică. Laureaţii concursului vor fi sprijiniţi să realizeze înregistrarea unei piese muzicale în studioul Palatului Copiilor Târgu Jiu fără nici un cost. Câştigătorului trofeului i se va acorda şansa imprimării unui întreg album audio în studioul Palatului Copiilor Târgu-Jiu. Acest festival îşi propune descoperirea de noi talente şi stimularea acestora în domeniul interpretării muzicii uşoare şi folk şi, în mod special, promovarea formaţiilor vocal-instrumentale.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here