S-a aruncat de la etajul 6

560

Hurezani 064Un bărbat de 64 de ani din Târgu-Jiu şi-a găsit sfârşitul noaptea trecută pe caldarâmul din faţa blocului în care locuia. Se pare că acesta s-a aruncat de la etajul 6 fără ca soţia şi copilul său, care locuiau cu el în acelaşi apartament, să ştie ceva până dimineaţa, când cineva a observat corpul neînsufleţit şi a anunţat Poliţia.

Ieri dimineaţă, puţin după ora 05.00, un cetăţean a sunat la 112 pentru a anunţa faptul că în faţa unui bloc, pe strada Nicolae Titulescu, se află un bărbat mort. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că cele anunţate se confirmă şi au început cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat. Se pare că târgujianul, în vârstă de 64 de ani, avea mai multe probleme de sănătate şi că avea de mai mult timp gânduri de sinucidere. Acesta şi-ar fi făcut cunoscute gândurile de a-şi lua viaţa, însă nimeni nu ar fi crezut că acestea pot fi duse la bun sfârşit. Până în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.00, când bărbatul şi-a luat adio de la viaţă, sărind de la etaj.

„Nu există suspiciuni”

În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că târgujianul şi-a dat drumul în gol chiar de la geamul apartamentului în care locuia împreună cu soţia şi fiul lor. Culmea este că amândoi se aflau în casă însă niciunul nu a ştiut ce se întâmplă şi nu au auzit nimic suspect. „Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6, se pare chiar de unde locuia. Nu există suspiciuni cu privire la moartea acestuia, însă corpul său a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei”. Se pare că brăbatul avea mai multe probleme de sănătate printre care şi diabet. Oamenii legii vor stabili dacă acesta a fost motivul pentru care s-a hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here