S-a „servit” cu telefonul vânzătoarei

382

telefon_mobil_simpluGestionara unui local din satul Călugăreni a rămas fără telefon mobil după ce un client cu „lipici” l-a luat şi a plecat cu el. Furtul a fost sesizat poliţiştilor de către un alt localnic, acesta sunând oamenii legii pentru a-i anunţa de cele întâmplate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, oamenii legii din Padeş au fost anunţaţi prin telefon despre un furt.

„La data de 21.07.2010 , ora 15:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Padeş au fost sesizaţi telefonic de către M. Dumitru, 33 ani, din judeţul Gorj, despre faptul că, în timp ce se afla într-un local din satul Călugăreni, persoane necunoscute au sustras de pe o masă, un telefon mobil, în valoare de 200 lei, aparţinând gestionarei”, a declarat Tică. Desfăşurând mai multe investigaţii, oamenii legii au descoperit şi făptaşul: Ludovic E., de 62 ani, din judeţul Harghita. Din fericire, obiectul furat a fost recuperat. „Poliţiştii au recuperat telefonul mobil şi l-au restituit părţii vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a mai spus Tică.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here