Ruşeţ a condus candidaţii ARD Gorj spre victorie

408

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, şi-a condus joi, însoţit de mai mulţi susţinători, candidaţii ARD la parlamentare la Biroul Electoral Judeţean(BEJ), pentru depunerea dosarelor de candidatură. Ruşeţ candidează, la rândul său, pentru un nou mandat pe Colegiul 1 Senat.

După o şedinţă scurtă la sediul PDL Gorj, candidaţii ARD la parlamentare, însoţiţi de şefii lor de campanie, de consilierii judeţeni, municipali şi de alţi susţinători, s-au îndreptat spre sediul BEJ Gorj pentru depunerea candidaturilor la parlamentare. Candidaţii ARD Gorj au fost primii care au făcut acest pas. “Am fost primii pentru că dosarele noastre au fost analizate şi în consecinţă îndeplinim toate procedurile interne. Am considerat că astăzi este o zi în care putem să fim cu toţii prezenţi la BEJ pentru a ne prezenta lista de candidaţi. Ne dorim să fim primii şi după 9 decembrie, dar privim cu un optimism moderat această situaţie pentru că lupta de pe 9 decembrie nu va fi o luptă uşoară pentru nimeni. Să nu uităm că judeţul Gorj este judeţul în care ne batem cu actualul premier în funcţie, eu şi colegii mei care s-au angajat în această competiţie electorală avem şi speranţa, dar totodată şi o confirmare, că vom duce o luptă corectă, cinstită”, a declarat Ion Ruşeţ.

Opt candidaţi pentru opt Colegii
Procedura de la BEJ a durat destul de puţin, dosare fiind acceptate. Începând de joi sunt astfel înscrişi în lupta pentru alegerile parlamentare: pe Colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor-Ion Cupă, pe Colegiul 2 – prim-vicepreşedintele organizaţiei-Dan Vâlceanu, pe Colegiul 3 – Robert Zgăbaia, pe Colegiul 4 – Constantin Severus Militaru, deputat în funcţie, pe Colegiul 5 – Nicolae Burchel, pe Colegiul 6 – Nicolae Daviţoiu, consilier local şi preşedinte al Organizaţiei Municipale. Pe Colegiul 2 de Senat va candida Mircea Şcheau. “O parte dintre cei care sunt în funcţie se vor întoarce să îşi preia mandatele şi avem speranţa că mulţi dintre ceilalţi colegi vor veni să preia mandate noi”, a spus, după depunerea candidaturii, Mircea Şcheau. “Consider că avem o echipă puternică, care va face o figură foarte bună şi, aşa cum ne-am propus, o parte dintre noi, să sperăm că vor fi cât mai mulţi, ne vom întoarce să ne preluăm aceste mandate după data de 9 decembrie”, a declarat şi deputatul Severus Militaru.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here